Eetcafé De Burgemeester

 

 

LUNCH

  • Belegde Landbrood boterhammen
    Keuze uit wit of bruin landbrood
    CARPACCIO | Truffelmayonaise | Pijnboompitjes | Rucola     11
    TONIJNSALADE Huisgemaakt     9
    BEENHAM | Warm | Honingmosterdsaus     8,5
    CHAMPIGNONS MET BRIE | Warm geserveerd (v)     8.5
    GEITENKAAS | Warm | Honing | Walnoot (v)     9
    Huisgerookte ZALM | Ravigotte saus | Kwartelei     9,5
    BURGEMEESTERSBROODJE (vraag onze medewerkers)     8.5
    1 RUNDVLEESKROKET     5.5
    2 RUNDVLEESKROKETTEN     8
    BOERENOMELET     9.5
    UITSMIJTER HAM / KAAS     8.5
    UITSMIJTER SPEK / KAAS     8.5
  • TOSTI'S
    Keuze uit wit of bruin landbrood
    MARIJKE | Brie | Pesto | Zontomaatjes (v)     6.5
    HAM / KAAS     5
    SALAMI | Cheddar | Paprika salsa     6
    MOZZARELLA | Rucola | Tomaat     6
        

  • GEROOKTE ZALM | Crème fraîche | Ui | Parmezaanse kaas | Rucola     13.5
    SPEK | Crème fraîche | Parmezaanse kaas | Rucola     12.5
    APPEL | Crème fraîche | Rozijnen | Kaneel | Poedersuiker     11.5
  • Soepen
    Geserveerd met landbrood
    TOMATENSOEP | Kalfsgehaktballetjes     5.5
    BOSPADDENSTOELENSOEP (v)     5.5
    SOEP VAN HET SEIZOEN     5.5
  • Salades
    Geserveerd met landbrood
    CARPACCIO | Parmezaanse kaas | Balsamicostroop     14.5
    GEITENKAAS | Appel | Walnoot     13
    Gebakken PADDESTOELEN | Parmezaanse kaas | Pijnboompit | Peppadew     14.5
    GAMBA'S en GEROOKTE ZALM     16
    MAALTIJDSALADE    + 3.5
  • Plate service

    BURGEMEESTERSBURGER | Salsa | Gebakken spek | Friet | Rauwkost     16.5
    VARKENHAASSATÉ | Satésaus | Friet | Rauwkost     16.5
    TAGLIATELLE | Paddenstoelen | Truffel | Seizoen groente | Tallegio (v)     15.5
    ZALM | Prei | Witte wijnsaus | Friet | Rauwkost     18
    2 RUNDVLEESKROKETEN | Friet     9.5
    Weekhap     12.5
  • Bij de koffie
    APPELGEBAK  3.5
    BURGEMEESTERSGEBAK  3.75
    PLAK WORTELKOEK  1.75
    KRENTENWEGGE  2.75
    AMBACHTELIJKE BONBONS  2
    + SLAGROOM  0.75
  • Borrelhapjes
    BROODPLANKJE | Kruidenboter | Knoflooksaus     4.5
    BITTERBALLEN 8 stuks     6
    KAAS/WORSTPLANKJE     6
    BOERENMIX | Gemengd bittergarnituur
    8 stuks
        7
    BUTTERFLY GARNALEN 8 stuks     7
    GEFRITUURDE UI RINGEN | Jalapenjo mayonaise     7
    PORTIE OLIJVEN 8 stuks     4.5
    KIP-TERIYAKI | Kroepoek     8.5
    BORRELPLANK | 4 Bitterballen | 4 Butterfly garnalen | Kaas | Worst | Olijven | Zon gedroogde tomaatjes | Krokante ui ringen     15.5
  • Ijs en desserts
    DAME BLANCHE | Vanille-ijs | Warme chocoladesaus 7
    COUPE AARDBEIEN | Vanille-ijs 7
    COUPE ADVOCAAT | Vanille-ijs | Boerenjongens 7
    SORBET 'DE VIERSPRONG' | Vers fruit | Vanille ijs | Aardbeien ijs | Pistache roomijs 7.5
    KLEINTJE COUPE | 2 Bollen vanille ijs | Vers fruit 5.5

 

 DINER

  • BROODPLANKJE | Kruidenboter | Knoflooksaus 4.5
    KROKANTE TORTILLACHIPS | Huisgemaakte salsa | Bieslookcrème 4.5
  • BURGEMEESTERSPLANK | Proeverij van vis | Vlees | Vegetarische gerechten (min. 2 pers.) 13.5
    CARPACCIO | Parmezaan | Balsamico | Pijnboompitten | Rucola 12
    TERRINE VAN GEROOKTE ZALM EN GEROOKTE PALING | Saffraan mayonaise 12.5
    KROKANT GEBAKKEN KWARTEL | Twentse asperges | Salade | Kwarteleitjes 12
    CHAMPIGNONS | Duxelles | Taleggio (v) 9.5
    TOMATENSOEP | Kalfsgehaktballetjes | Bosui 5.5
    ASPERGE-CRÈMESOEP (v) 5.5
  • ASPERGES FLAMANDE | Asperges | Beenham | Gehakt ei | Roomboter | Aardappel 19.5
    ASPERGES | Verse zalm | Zuringsaus | Zalmforeleitjes 22.5
    ZEEBAARS | Spinazie | Garnalensaus 21
    SPARERIBS | Barbecuesaus 20
    BLACK ANGUS BIEFSTUK | Stroganoffsaus 24
    VARKENSHAASSATÉ  Satésaus 18.5
    CANNELLONI | Spinazie | Zongedroogde tomaatjes | Pijnboompitten | Taleggio (v) 18
    FLAMMKUCHEN | Crème fraîche | Peer | Gorgonzola | Walnoten | Rucola | Honing (v) 16.5
    KALFSRIBEYE | Gegrild | Saus van grove mosterd 24.5
    De hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade
  • DAME BLANCHE ANDERSOM | Chocolade-ijs | Warme witte chocoladesaus 7.5
    WITTE CHOCOLADE CHEESECAKE | Bosvruchtensaus | Bosvruchten-yoghurt-ijs 9
    CRÈME BRÛLÉE LIMOEN | Limoen sorbet-ijs 9
    HOLLANDSE AARDBEIEN | Sabayon | Vanille-ijs 9
    KLEINTJE COUPE | 2 Bollen vanille-ijs | Vers fruit 5.5
  • FLINTERDUNNE ASPERGES | Aardappelsalade | Seranoham 10.5
    HOLLANDSE BOERDERIJ EEND | Gebakken sjalotjes | Gember koriandersaus Geserveerd met frietjes en een salade 19.5
    BAVAROIS | Gezouten karamel | Sorbet appel 8
    De gerechten zijn ook apart als à la carte gerechten te bestellen

WEEKHAP

Onze weekhap is ook online te bestellen

 2 t/m 6 mei
Gebakken Schelvis, aardappelpuree, bietensalade en bieslooksaus

 9 t/m 13 mei
Flamkuchen, met asperge, ham en ei

16 t/m 20 mei
Gegrilde beefburger, met cheddarkaas, roerbakgroenten en aardappelkroketten

 23
 t/m 27 mei
Kalfssukade, met een stampotje van rauwe andijvie en zontomaat

Over Ons

’t Oale Roadhoes biedt voor veel verschillende gelegenheden de juiste ambiance. Of het nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest, een product- of een bedrijfspresentatie. ’t Oale Roadhoes heeft altijd een passende zaal.




Zo is onze Raadzaal niet alleen geschikt voor een gezellig diner of buffet, ook biedt deze zaal uitstekende mogelijkheden voor seminars en vergaderingen. U zegt maar wat u van plan bent en wij zorgen er voor dat het een succes wordt.

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 10.00 uur geopend.