Eetcafé De Burgemeester

 

 

LUNCH

  • Belegde Landbrood boterhammen
    Keuze uit wit of bruin landbrood
    CARPACCIO | Truffelmayonaise | Pijnboompitjes | Rucola     11
    TONIJNSALADE Huisgemaakt     9
    PULLED PORK | Barbecuesaus | Warm geserveerd     8.5
    CHAMPIGNONS MET BRIE | Warm geserveerd (v)     8.5
    GEITENKAAS | Warm | Honing | Walnoot (v)     9
    Huisgerookte ZALM | Ravigotte saus | Kwartelei     9,5
    BURGEMEESTERSBROODJE (vraag onze medewerkers)     8.5
    1 RUNDVLEESKROKET     5.5
    2 RUNDVLEESKROKETTEN     8
    BOERENOMELET     9.5
    UITSMIJTER HAM / KAAS     8.5
    UITSMIJTER SPEK / KAAS     8.5
  • TOSTI'S
    Keuze uit wit of bruin landbrood
    MARIJKE | Brie | Pesto | Zontomaatjes (v)     6.5
    HAM / KAAS     5
    SALAMI | Cheddar | Paprika salsa     6
    MOZZARELLA | Rucola | Tomaat     6
        

  • GEROOKTE ZALM | Crème fraîche | Ui | Parmezaanse kaas | Rucola     13.5
    SPEK | Crème fraîche | Parmezaanse kaas | Rucola     12.5
    APPEL | Crème fraîche | Rozijnen | Kaneel | Poedersuiker     11.5
  • Soepen
    Geserveerd met landbrood
    TOMATENSOEP | Kalfsgehaktballetjes     5.5
    BOSPADDENSTOELENSOEP (v)     5.5
    SOEP VAN HET SEIZOEN     5.5
  • Salades
    Geserveerd met landbrood
    CARPACCIO | Parmezaanse kaas | Balsamicostroop     14.5
    GEITENKAAS | Appel | Walnoot     13
    Gebakken PADDESTOELEN | Parmezaanse kaas | Pijnboompit | Peppadew     14.5
    GAMBA'S en GEROOKTE ZALM     16
    MAALTIJDSALADE    + 3.5
  • Plate service

    BURGEMEESTERSBURGER | Salsa | Gebakken spek | Friet | Rauwkost     16.5
    VARKENHAASSATÉ | Satésaus | Friet | Rauwkost     16.5
    TAGLIATELLE | Paddenstoelen | Truffel | Seizoen groente | Tallegio (v)     15.5
    ZALM | Prei | Witte wijnsaus | Friet | Rauwkost     18
    2 RUNDVLEESKROKETEN | Friet     9.5
    Weekhap     12.5
  • Bij de koffie
    APPELGEBAK  3.5
    BURGEMEESTERSGEBAK  3.75
    PLAK WORTELKOEK  1.75
    KRENTENWEGGE  2.75
    AMBACHTELIJKE BONBONS  2
    + SLAGROOM  0.75
  • Borrelhapjes
    BROODPLANKJE | Kruidenboter | Knoflooksaus     4.5
    BITTERBALLEN 8 stuks     6
    KAAS/WORSTPLANKJE     6
    BOERENMIX | Gemengd bittergarnituur
    8 stuks
        7
    BUTTERFLY GARNALEN 8 stuks     7
    GEFRITUURDE UI RINGEN | Jalapenjo mayonaise     7
    PORTIE OLIJVEN 8 stuks     4.5
    KIP-TERIYAKI | Kroepoek     8.5
    BORRELPLANK | 4 Bitterballen | 4 Butterfly garnalen | Kaas | Worst | Olijven | Zon gedroogde tomaatjes | Krokante ui ringen     15.5
  • Ijs en desserts
    DAME BLANCHE | Vanille-ijs | Warme chocoladesaus 7
    COUPE AARDBEIEN | Vanille-ijs 7
    COUPE ADVOCAAT | Vanille-ijs | Boerenjongens 7
    SORBET 'DE VIERSPRONG' | Vers fruit | Vanille ijs | Aardbeien ijs | Pistache roomijs 7.5
    KLEINTJE COUPE | 2 Bollen vanille ijs | Vers fruit 5.5

 

 DINER

  • BROODPLANKJE | Kruidenboter | Knoflooksaus 5
    KROKANTE TORTILLACHIPS | Huisgemaakte salsa | Bieslookcrème 5
  • CARPACCIO | Parmezaan | Balsamico | Pijnboompitten | Rucola 13
    BURGEMEESTERSPLANK | Proeverij van diverse vis | Vlees | 13.5 p.p. Vegetarische gerechtjes (vanaf 2 p.) 13.5 p.p.
    SALADE | Coppa wild zwijn | Uiencompôte | Gebrande hazelnoten 11.5
    TRIO VAN GARNALEN | Salade | Soepje | Kroketje | Saffraanmayo 12
    CHAMPIGNONS DORDOGNE | Knoflooksaus 9.5
    TOMATENSOEP | Soepballetjes | Bosui 5.5
    KNOLSELDERIE CRÈMESOEP | Shiitakes 5.5
  • ROODBAARSFILET | Zeekraal | Ansjovis kruidenboter 22.5
    KABELJAUW | Paddenstoelen duxelles | Chorizo | Bieslooksaus 23
    HERTENBIEFSTUK | Twee bereidingen knolselderie | Rode wijnsaus met basilicum 26.5
    MIXED GRILL | Biefstuk | Varkenshaas | Kipfilet | Pepersaus 22.5
    ENTRECÔTE | Gerookte knoflooksaus 25
    VARKENSHAAS SATÉ  Satésaus 19.5
    FLAMMKUCHEN | Crème fraîche | Peer | Gorgonzola | Walnoten | Honing | Rucola 18.5
    FILLO | Zuurkool | Brie | Rode uien compote 17.5
    De hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade
  • DAME BLANCHE | Vanille-ijs | Warme chocoladesaus 8
    CRANBERRY CHEESECAKE | Cranberry roomijs 9
    CRÈME BRÛLÉE | Vanille | Caramel roomijs 8.5
    PARFAIT VAN HAZELNOOT | Pure chocolademousse 8.5
    WARM CHOCOLADE TAARTJE | Vanille-ijs 8.5
  • HOUTDUIF | Toast krentenwegge | Eendenrilette | Rosé gebraden houtduif filet | Uitjes monegask 10.5
    FAZANT | Borst | Boutje | Zuurkool | Saus van sherry
    Hoofdgerecht wordt geserveerd met friet en salade
    19.5
    STOOFPEERTJES | Kaneelsabayon | Kaneelroomijs 8
    De gerechten zijn ook apart als à la carte gerechten te bestellen

WEEKHAP

Onze weekhap is ook online te bestellen

15 t/m 18 november
Varkensfilet - rijst - paprika salsa

22 t/m 25 november
Zuurkool - stamppot - gestoofd fazanten boutje 

28 november t/m 2 december
Gebakken kwartel – stampotje van wortel - gebakken sjalotten

5 t/m 9 december
Lasagne - verse zalm - mosselen - spinazie 

12 t/m 16 december
Wildzwijn wang  - aardappelpuree - bokbier - spruitjes

19 t/m 23 december
Maïshoen - kerriesaus - rijst

Over Ons

’t Oale Roadhoes biedt voor veel verschillende gelegenheden de juiste ambiance. Of het nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest, een product- of een bedrijfspresentatie. ’t Oale Roadhoes heeft altijd een passende zaal.




Zo is onze Raadzaal niet alleen geschikt voor een gezellig diner of buffet, ook biedt deze zaal uitstekende mogelijkheden voor seminars en vergaderingen. U zegt maar wat u van plan bent en wij zorgen er voor dat het een succes wordt.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur geopend.