Agenda

Alle evenementen op een rij.

 

KookMaarMeekopieZaterdag 28 november 2020 | 'KOOK MAAR MEE' 

Aanvang 18.00 uur | Vanaf 2 personen € 59,- (per duo) | Inclusief ingrediënten, stappenplan, recepturen en livebegeleiding via het facebookkanaal van 't Oale Roadhoes

't Oale Roadhoes gaat weer live met het "Kook maar mee"- diner!

Na het succes van de online Bingo met meer dan 400 deelnemers komt 't Oale Roadhoes met een nieuwe liveshow. Zaterdag 28 november is het zover, onder begeleiding van gastheer Erik van Lubek en chef Huub Wolferink (zie foto) kun je online meekoken met het “Kook maar mee-diner”. 

Vanaf 18.00 uur gaan we live en nemen we u stap voor stap mee in het bereiden van een exclusief 3-gangen diner. Alle ingrediënten worden panklaar aangeleverd.

Sociale Middelpunt
Gastheer Erik: Als bedrijf willen we het sociale middelpunt van Tubbergen zijn. We hebben dan ook gekozen om tijdens de kookshow mensen op afstand met elkaar te verbinden. Via de live chat kan men vragen stellen en dappere thuiskoks kunnen foto’s van het resultaat insturen. Deze zullen wij als professionals van deskundig commentaar voorzien.

Bedrijfsborrel
Door corona gaat er een streep door vele bedrijfsborrels die traditiegetrouw in december worden georganiseerd. Het kook maar mee diner is tevens een leuk alternatief om je collega’s op een ludieke manier te verrassen. Dit kan op iedere gewenste datum.

Mee koken kan vanaf twee personen, kosten voor dit diner zijn 59,- per duo. Dit is inclusief de ingrediënten, het stappenplan, recepturen en natuurlijk de livebegeleiding via het facebookkanaal van 't Oale Roadhoes.
Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Kook maar mee-diner. 


KieftAangesneden150px

Donderdag 11 maart 2021 | Theatercollege 'Na de kopbal', met Wim Kieft en Eddy van der Ley

Vanwege de nieuwe maatregelen zijn we helaas genoodzaakt om het theatercollege met Wim Kieft opnieuw te verplaatsen. Het spijt ons heel erg, maar we kunnen helaas niet anders... Op dit moment mogen we geen enkel evenement organiseren.

Het goede nieuws is dat we wel een nieuwe datum hebben kunnen plannen met Wim Kieft en Eddy van der Ley! We hebben de avond verplaatst naar DONDERDAG 11 MAART (20:00 uur) Uiteraard hopen we jullie die avond allemaal te zien! Mocht je niet kunnen dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen.

De tickets blijven gewoon geldig!

Blijf gezond en hopelijk tot 11 maart

 

 

 

Over Ons

’t Oale Roadhoes biedt voor veel verschillende gelegenheden de juiste ambiance. Of het nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest, een product- of een bedrijfspresentatie. ’t Oale Roadhoes heeft altijd een passende zaal.
Zo is onze Raadzaal niet alleen geschikt voor een gezellig diner of buffet, ook biedt deze zaal uitstekende mogelijkheden voor seminars en vergaderingen. U zegt maar wat u van plan bent en wij zorgen er voor dat het een succes wordt.

Openingstijden

Mei t/m september
Elke dag om 10.00 uur open

Oktober t/m april
Maandag dicht, verder elke dag om 11.00 uur open