Agenda

Alle evenementen op een rij.


HanneloreFrankmetboekZondag 8 maart 2020 | Een middag met Frank Krake en Hannelore, het meisje uit de sekte

Bibliotheek Tubbergen, 't Oale Roadhoes en Boekhandel Broekhuis zijn blij deze bijzondere middag te mogen organiseren met Frank Krake en Hannelore.
Het verhaal speelt zich deels af in Tubbergen en Geesteren. Via politieagent Peter Withag uit Tubbergen hoorde Frank Krake jaren geleden voor het eerst over een meisje dat mede door zijn toedoen uit de klauwen van een sekte was gered. Withag speelde een cruciale rol bij die bevrijding en later ook bij de opsporing van de gevluchte sekteleiders.

De tickets zijn inclusief een kop koffie/thee vooraf en een drankje na afloop. Ook zal er deze zondag een mooie muzikale noot klinken. Tickets via Eventbrite of Facebook


KieftAangesneden150pxDonderdag 23 april 2020 | Theatercollege 'Na de kopbal', met Wim Kieft en Eddy van der Ley

Een verhaal over tegenslagen en hoop, over strijd en overwinning. De show is zo populair dat de mannen alleen nog maar voor uitverkochte zalen spelen. Mis deze avond dus niet! Tijdens het EK ’88 scoorde Kieft met een kopbal, acht minuten voor het einde van de wedstrijd, waardoor Nederland doorging naar de halve finale en uiteindelijk Europees Kampioen werd. Een legendarisch moment van een fenomenale voetballer. 

De tickets zijn inclusief een drankje en bitterbal. Tickets via Eventbrite of Facebook 


  

 

 

 

Over Ons

’t Oale Roadhoes biedt voor veel verschillende gelegenheden de juiste ambiance. Of het nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest, een product- of een bedrijfspresentatie. ’t Oale Roadhoes heeft altijd een passende zaal.
Zo is onze Raadzaal niet alleen geschikt voor een gezellig diner of buffet, ook biedt deze zaal uitstekende mogelijkheden voor seminars en vergaderingen. U zegt maar wat u van plan bent en wij zorgen er voor dat het een succes wordt.

Openingstijden

Mei t/m september
Elke dag om 10.00 uur open

Oktober t/m april
Maandag dicht, verder elke dag om 11.00 uur open