Catering

Van buffetten aan huis, tot themafeesten op locatie

U heeft een hoop te regelen: Waar haal ik de drank vandaan, wie moet ik benaderen voor de hapjes, waar kan ik statafels vinden en hoe krijg ik het allemaal op onze locatie? Catering is één van de vele activiteiten van ’t Oale Roadhoes. We verzorgen alles, van kleine buffetjes aan huis tot openingen of themafeesten op uw locatie. Het verzorgen van een geslaagde catering brengt echter wel uitvoerige en gedetailleerde voorbereidingen met zich mee. Uw feest is weer anders dan iedere andere gelegenheid en de locatie kan variëren van een nieuw kantoorpand tot een weiland. Daardoor kunnen wij u een gerichte offerte aanbieden als wij uw wensen in kaart hebben gebracht

Evenementen Catering

Over Ons

’t Oale Roadhoes biedt voor veel verschillende gelegenheden de juiste ambiance. Of het nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest, een product- of een bedrijfspresentatie. ’t Oale Roadhoes heeft altijd een passende zaal.
Zo is onze Raadzaal niet alleen geschikt voor een gezellig diner of buffet, ook biedt deze zaal uitstekende mogelijkheden voor seminars en vergaderingen. U zegt maar wat u van plan bent en wij zorgen er voor dat het een succes wordt.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur