Trouwen

De mooiste locaties, voor een bijzondere dag.

Na weken voorbereiding, is het dan eindelijk zover. Je gaat trouwen met de liefde van je leven! Omdat je trouwdag een droom dag moet worden, helpen wij graag door zorgen uit handen te nemen. 

Zalen

 • Het Raadscafé

  Het Raadscafé

  leent zich uitstekend voor de momenten die u wilt delen met een kleine groep gasten. Denk aan het aansnijden van de bruidstaart of het nuttigen van een aperitief voor het diner.

  De gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten van deze unieke momenten. Deze zaal kan ook, middels verschuifbare wanden, worden uitgebreid. Op deze manier creëert u een leuke ruimte voor maximaal 150 personen!

 • De Raadszaal

  De Raadszaal

  Deze sfeervolle zaal is zeer geschikt voor een diner of buffet. Wanneer u kiest voor een opstelling met ronde tafels dan is deze zaal geschikt tot ongeveer 100 personen.

  Ook bestaat de mogelijkheid om voor één lange tafel te kiezen. Dan kunnen er ongeveer 40 personen plaatsnemen. De Raadzaal is gelegen op de 1ste verdieping. Voor minder valide mensen is deze ruimte goed bereikbaar d.m.v. de aanwezige lift.

 • De Balkonzaal

  De Balkonzaal

  Of het nu gaat om een spetterend swingfeest met band of discotheek of een gezellig intiem dinerdansant, dan is de Balkonzaal de ruimte die u zoekt.

  De zaal is vrijwel voor elk feest zo aan te passen dat altijd de juiste sfeer kan worden gecreëerd. De Balkonzaal heet natuurlijk Balkonzaal omdat er vanaf het gezellige grote balkon een prima overzicht is over de activiteiten in de zaal.

Trouwlocaties

 • Landgoed Herinckhave
  Ook is Landgoed Herinckhave een van onze unieke trouwlocaties. Zie je jezelf al rijden? In de mooie wagen, met bloemenkrans op de motorkap. Over het bruggetje, om op de binnenplaats voor dit statige gebouw te komen. Hier gaan jullie elkaar het ja-woord geven! Terwijl jullie genieten van de plechtigheid, staat ons team al start klaar met de lunch. Maar eerst snijden jullie de bruidstaart aan, op deze prachtige dag! Na de koffie wordt het tijd om samen het glas te heffen.
 • Landgoed Baasdam
  Trouw midden in de natuur, waar je alleen de vogels hoort kwetteren. Via een bospad genieten de gasten eerst van het Twentse landschap, voordat ze plaatsnemen voor de huwelijksplechtigheid. Loopt daar nou een hert? Bij Landgoed Baasdam zou het zo maar eens kunnen! Bij de idyllische vijver, word er na de plechtigheid geproost. Op naar ’t Oale Roadhoes voor de rest van het feest!
 • ’t Oale Roadhoes
  Het prachtige monumentale pand, vroeger het gemeentehuis, is nu een moderne horecazaak. Maar hier worden al meer dan een eeuw huwelijken voltrokken! Daar komt het bruidspaar aan, richting het kerkplein ligt de rode loper al klaar. Jullie geliefde familie en vrienden maken een erehaag, bij de deur staat ons team klaar. Gefeliciteerd, welkom bij ’t Oale Roadhoes! We gaan er alles aan doen, om van vandaag een onvergetelijke dag te maken! In ons Raadscafé genieten we op ongedwongen wijze van een hapje, drankje en natuurlijk de stukjes! Komen jullie mee naar boven? We gaan jullie diner uitserveren! In onze Raadzaal staat één lange tafel klaar, waar jullie genieten van jullie diner. Elke gang is naar jullie wensen samengesteld. Na het dessert is er even tijd om bij te komen, op te frissen en de hakken aan de kant te doen. Vanavond wordt er gedanst! In onze balkonzaal, staat de band al warm te spelen. Dit wordt een topavond!

  Jullie bruiloftenspecialist is Ruud Droste, eigenaar van ’t Oale Roadhoes. Hij heeft al meer dan 200 trouwdagen meegemaakt (waarvan één van hemzelf) en kan daardoor goed meedenken over jullie wensen. Elk huwelijk is maatwerk, dat maakt dus ook jullie bruiloft uniek. Ruud zal jullie ideeën helpen uitwerken tot een prachtige dag!

Over Ons

’t Oale Roadhoes biedt voor veel verschillende gelegenheden de juiste ambiance. Of het nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest, een product- of een bedrijfspresentatie. ’t Oale Roadhoes heeft altijd een passende zaal.




Zo is onze Raadzaal niet alleen geschikt voor een gezellig diner of buffet, ook biedt deze zaal uitstekende mogelijkheden voor seminars en vergaderingen. U zegt maar wat u van plan bent en wij zorgen er voor dat het een succes wordt.

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur