Trouwen

De mooiste locaties, voor een bijzondere dag.

’t Oale Roadhoes helpt je graag om van je bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Het voorbereiden en realiseren van je bruiloft kost veel tijd. Daarom biedt ’t Oale Roadhoes graag hulp bij de organisatie van je feest. Bij 't Oale Roadhoes trouwen is zondermeer bijzonder. Niet alleen vanuit een zeer gezellig Raadscafé, maar ook vanuit de uiterst sfeervol ingerichte zalen kun je met je gasten van de mooiste dag van je leven genieten. Maar ook kunnen wij zorgen voor een perfecte bruiloft op onze speciale buitenlocaties, zoals Landgoed Baasdam en Havezate Herinckhave. Deze bieden een fantastische entourage voor je huwelijksfeest. Vraag naar de mogelijkheden...

Zalen

 • Het Raadscafé

  Het Raadscafé

  leent zich uitstekend voor de momenten die u wilt delen met een kleine groep gasten. Denk aan het aansnijden van de bruidstaart of het nuttigen van een aperitief voor het diner.

  De gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat u heerlijk kunt genieten van deze unieke momenten. Deze zaal kan ook, middels verschuifbare wanden, worden uitgebreid. Op deze manier creëert u een leuke ruimte voor maximaal 150 personen!

 • De Raadszaal

  De Raadszaal

  Deze sfeervolle zaal is zeer geschikt voor een diner of buffet. Wanneer u kiest voor een opstelling met ronde tafels dan is deze zaal geschikt tot ongeveer 100 personen.

  Ook bestaat de mogelijkheid om voor één lange tafel te kiezen. Dan kunnen er ongeveer 40 personen plaatsnemen. De Raadzaal is gelegen op de 1ste verdieping. Voor minder valide mensen is deze ruimte goed bereikbaar d.m.v. de aanwezige lift.

 • De Balkonzaal

  De Balkonzaal

  Of het nu gaat om een spetterend swingfeest met band of discotheek of een gezellig intiem dinerdansant, dan is de Balkonzaal de ruimte die u zoekt.

  De zaal is vrijwel voor elk feest zo aan te passen dat altijd de juiste sfeer kan worden gecreëerd. De Balkonzaal heet natuurlijk Balkonzaal omdat er vanaf het gezellige grote balkon een prima overzicht is over de activiteiten in de zaal.

Trouwlocaties

 • Landgoed Herinckhave
  Herinckhave is een landgoed in Noord-Oost Twente (Fleringen), rijk aan historie, natuurschoon en culturele waarden. Het landgoed in zijn tegenwoordige vorm en omvang bestaat uit de gelijknamige 18-eeuwse havezate die geflankeerd wordt door twee bouwhuizen en omringd door grachten. Twee lanen geven toegang tot het landgoed. Als romantische fotolocatie zeer aantrekkelijk voor bruidsparen.
 • Landgoed Baasdam
  Trouwlocatie Landgoed Baasdam, met een schitterende vijver en omzoomd door een groen decor, is te vinden tussen Tubbergen en Reutum. Vlak voor het idyllische Vijverhuisje, met een prachtig uitzicht over het landschapspark en de centraal gelegen vijver, vindt de huwelijksvoltrekking in de open lucht plaats.
 • ’t Oale Roadhoes
  Het voormalige gemeentehuis van Tubbergen, 't Oale Roadhoes, is in 1930-31 gebouwd naar een ontwerp van H.W. Valk. Zijn prijsvraagontwerp in traditionalistische stijl werd door een jury met als voorzitter prof. ir. M.J. Grandpré-Molière als beste verkozen. Het voormalige woonhuis doet nu - samen met de buurman op nummer 60 - dienst als café en is een blikvanger in hartje Tubbergen. Het verschil tussen beiden is het feit dat nummer 58 een gemeentelijk monument is en nummer 60 benoemd is als voormalig gemeentehuis als rijksmonument.

  De prachtige, sfeervolle Raadzaal is al bijna een eeuw in gebruik om huwelijken te voltrekken. Deze ruimte is ook zeer geschikt voor het huwelijksdiner.

Over Ons

’t Oale Roadhoes biedt voor veel verschillende gelegenheden de juiste ambiance. Of het nu gaat om een bruiloft, een personeelsfeest, een product- of een bedrijfspresentatie. ’t Oale Roadhoes heeft altijd een passende zaal.
Zo is onze Raadzaal niet alleen geschikt voor een gezellig diner of buffet, ook biedt deze zaal uitstekende mogelijkheden voor seminars en vergaderingen. U zegt maar wat u van plan bent en wij zorgen er voor dat het een succes wordt.

Openingstijden

Iedere dag vanaf 10.00 uur

AFHAAL EN BEZORGEN
Ma t/m wo van 16.00 - 18.00 uur
Do t/m zo van 16.00 - 20.00 uur